Αξιοθέατα

Αρχαία Νικόπολη

Αρχαία Νικόπολη

Η αρχαία Νικόπολη, που χτίστηκε από τους Ρωμαίους το 27 π. Χ. με το αρχαίο θέατρο και τα ψηφιδωτά. Απέχει 50 χλμ. από την Πάργα και 7 χλμ. από την πόλη της Πρέβεζας.
Νεκρομαντείο

Νεκρομαντείο

Το Νεκρομαντείο (20 χλμ. από την Πάργα), όπου κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία, ο Χάρων (βαρκάρης - οδηγός των νεκρών) οδηγούσε τις ψυχές, μέσω της Αχερουσίας λίμνης στον κάτω κόσμο.
Μνημείο Ζαλόγγου

Μνημείο Ζαλόγγου

Σε απόσταση κοντινή από τον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης, πάνω από την προικισμένη σε βλάστηση Καμαρίνα, ορθώνεται ο ιστορικός βράχος του Ζαλόγγου, όπου 63 Σουλιώτισσες με τα παιδιά τους έσυραν το 1803 τον χορό του θανάτου, για να μην πέσουν στα χέρια των ανδρών του Αλή πασά.
Πηγές του Αχέροντα

Πηγές του Αχέροντα

Οι πηγές του Αχέροντα ποταμού, μια υπέροχη πραγματικά περιοχή, αναγνωρισμένη διεθνώς σαν περιχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους.
Το κάστρο της Πάργας

Το κάστρο της Πάργας

Το ενετικό κάστρο της Πάργας, στο λόφο πάνω από την πόλη, με υπέροχη θέα προς την πόλη, την παραλία Βάλτου αλλά και τη θάλασσα του Ιονίου πελάγους.
Κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς

Κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς

Το κάστρο της Ανθούσας – Αγιάς βρίσκετα ανάμεσα από την Ανθούσα και την Αγιά σε ύψωμα που δεσπόζει όλη τη περιοχή της Πάργας. Το ογκώδες επιβλητικό φρούριο έχτισε ο Αλή πασάς για να επιτηρεί και πολιορκεί την ατίθαση Πάργα.
Αρχαία Δωδώνη

Αρχαία Δωδώνη

Το θέατρο της Δωδώνης (2000 π.Χ.) είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα αρχαία ελληνικά θέατρα, με θέσεις περίπου 18000 ατόμων. Αποτελούσε ένα αναπόσπαστο τμήμα του καταφυγίου της Δωδώνης και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τον επισκέπτη που έφτανε από τη νότια πλευρά μιας και ήταν το πιο εμφανές μνημείο το οποίο κυριαρχούσε στο χώρο με τις καμπύλες επιφάνειες και τα πανύψηλα τείχη που το συγκρατούσαν.
Ξενοδοχείο Χασακής Πρέβεζα
Τηλεφωνα επικοινωνιας
+30 2682052220, +30 2682052333
+30 6942880904
Διεύθυνση
Κανάλι Πρέβεζας, ΤΚ 48060
Mobile Εφαρμογές
Copyright 2016 Chasakis Hotel Kanali Preveza - Ξενοδοχείο Χασακής Κανάλι Πρέβεζα Διαμονή.
Level Double-A conformance, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 Level Double-A conformance, W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0 Validator